Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto/Ulubiona Postać

piesdokobiet^^

Lubisz naruto ? i jaką postać  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lubisz Naruto ?

• Tak ;)
      43
    • Nie ;)
      15
  2. 2. Ulubiona Posta?

• Pain* (poprawka)
      7
    • Naruto
      10
    • Sasuke
      5
    • Garra
      3
    • Orochimaru
      1
    • Sai
      1
    • Sakura
      2
    • Tsunade
      0
    • Yondaime
      3
    • Sarutobi
      0
    • Konohamaru^^
      0
    • Rock Lee
      0
    • Neji
      2
    • Asuma
      0
    • Kakashi
      6
    • Inny(podaj w komenta?u)
      11
    • Itachi Uchiha
      4
    • Madara Uchiha (Tobi)
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę się dowiedzieć czy lubicie naruto

jeżeli tak to jaka jest wasza ulubiona postać ;)

Ja zaznaczam

"Kakashi"

Ponieważ najbardziej mi się spodobał w Shipuudenie

Posiadał Sharingana ;)

Jest moim zdaniem najlepszy !

Umiejętnościami to dobry Jest Pain :)

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mój ulubiony bohater to Uzumaki ;] Gdyż naprawdę jest w nim to coś co sprawiło iż naruto oglądam od samego początku i to niektóre odcinki po kilka razy ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Naruto lubię, ale ze względu na mangę, którą bardzo polecam(jedna z lepszych z gatunku shōnen), niestety ale anime nie dorównuje jej do pięt(przez co niektórzy są tak wrogo nastawieni).

Ulubionej postaci nie mam, każda ma w sobie to coś, chociaż w ankiecie wybrałem Pain'a(aha, w ankiecie powinno być Pain a nie Pein), miał całkiem niezłą, niestety smutną historię i to wzbudzało większe zainteresowanie jego osobą.

kurwa wyjdź...

Sam wyjdź idioto, popatrz się na swój podpis, a jeżeli nie rozumiesz tego shōnen'a to się nie odzywaj(prawdopodobnie nie znasz żadnego, więc gówno wiesz, a głupoty gadasz).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja bardzo lubię Naruto..

Nigdy się nie poddawał i był zacięty...

To sprawia że sam mam ochotę takim być

Gość EliteShark
Opublikowano

Według mnie najlepszą postacią jest Itachi .. To co przeżył .. Musiał wymordować cały klan , ale serce nie pozwalało mu zabić brata .. W pewnym sensie pomógł wiosce , a ta go znienawidziła ..

Opublikowano

Naruto może i jest "dobrym" anime ,ale dla mnie jest do dupy.

Manga jest o wiela lepsza od anime.

Anime jest przepełnienione fillerami i jest do dupy.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Orochimaru był zawsze zajebisty , Deidara , Tobi i Itachi też mogą być

A filterów nie trzeba oglądać jak ktoś nie lubi :P ja omijam na przykład

Opublikowano

Lubię Naruto, ale jedynie shipudden.Nienawidzę pierwszej części oraz "bajki", gdzie wycinają najlepsze ujęcia.Kiedyś oglądałem codziennie, lecz jakoś bardziej pochłonęło mnie Kateikyoushi Hitman Reborn.Co do postaci: Kakashi.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@Darkkaj

Shippuden dla mnie jest gorszy ,ale są gusta i guściki :).

Dla mnie tylko manga naruciaka jest warta uwagi (anime pochłania zbyt dużo czasu) ,a jest o wiele ciekawsza i dowiadujemy się z niej wiele ciekawych rzeczy.

Oczywiście nie ma co porównywać Katekyo Hitman Reborn z Naruto(Katekyo Hitman Reborn ocena 9-8/10 ,Naruto 6-7/10)

@xSypher61x

Nie zapominaj że w formnie 8 ogoniastego(9 ogonów - uwonienie z tego co pamiętam) był zaledwie w kilku scenach.

Naruto pokonał go bez Kyuubiego więc jeżeli Naruciak super wymiatacz itd. pozostał by w formie 8 ogoniastego to zabił by tylko ostatnie z ciał Paina ,ale prawdopodobnie ciała by powstały ,a Naruciak nadal by się z nimi napierdalał.No chyba że Kyuubi znajdzie (lub wyczuje) chakre Paina prawdziwego.

Dodam tylko to od siebie że Shippudena można określić tak:

"Boobs....Booobsss...Fight....Boooobsssss....Głupia Gadanina o Przyjaźni....Fillery....Booobs....Fillery....Booobs....Kyubi Mode.....Fight....Kyubi Mode....Pain....Kyubi Mode....Boobs...Fight."

Oczywiście Fillery mogłem dodać jeszcze z tysiąc piętset sto dziewiedziesiąt dziwieć ,ale chyba znacie problem fillerów w naruciaku.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ja tam ogladam anime naruto mange tez czytam ulubionej postaci nie mam bo kazda ma w sobie cos fajnego i za duzy wybor jest miedzy nimi ^^ a do fillerow nikt nie zmusza ja akurat ich nie ogladalem bo sa takie jakie sa ^^

Opublikowano

To nie musisz. <_<

Mi się podobał Hidan.

Jego nic nie zabiło jak mu ucieli głowę to tylko przyszyć xD

I ta jego kosa.Chciałbym aby powrócił i porobił trochę zamieszania.

Opublikowano

Naruto lubię ale mangę bo jakoś do anime mnie nie ciągnie jak do mangi :)

Moja ulubiona postać to Naruto. Jest potężnym shinobi, posiada lisiego demona który według mnie jest najmocniejszy :) Ma poczucie humoru, czasami można się z niego nieźle pośmiać.

18101299.png

Opublikowano

Ja wolę mangę...

A moją ulubiona postacią jest Sai.

Potrafi być miły mimo tego co mu się zdarzyło, i jak jest traktowany...

podziwiam go...

525ffffff.png
Opublikowano
skonczylem ogladac bajki jak mialem 10 lat, nie porozawiam z wami :(

Naruto to shōnen dla nastoletnich chłopców, więc to nie bajka, jak nie masz żadnego pojęcia o czym mówisz, to stfu, idź do Metina i pooglądaj Disney Channel.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
piętset sto dziewiedziesiąt dziwieć

Bez przesady -.-,filerow nie jest tak sporo jak to napisal sebos2

Ulubiona postac? Hmmm -->> Itachi

Mogles tez dodac, ktora postac najbardziej nie lubicie ;x

; )

Opublikowano

Ostatnie chaptery mangi, szczególnie te od wyprawy Naruto z Pszczołą na wyspę żeby opanować całą moc Kyuubiego są naprawdę emocjonujące, od dawna takich dobrych nie było. Polecam obejrzeć(po Polsku na Manga Library).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Manga Library po prostu to shit.

Lepiej czytać na Manga Readerze Ukrytej Wioski(ukrytawioska.com).

Kensei po prostu wrzuca chapy jak leci nawet nie pytając czy może.

Do tego spam tymi reklamami jest na tyle pojebany że aż głowa mała.

Opublikowano

Wiem, że są reklamy, chociaż z tym nie ma aż takiego problemu, a z UW jest jeden problem - nie wszystkie chaptery są przetłumaczone przez nich i po prostu niektórych na stronie nie ma(od 3xx w dół).

Szkoda tylko, że teraz tłumaczenie trwa trochę długo, UW musi skompletować team, a z tego co wiem innej ekipy, która tłumaczy mangę na taką skalę nie ma. A z Angielskim zawsze jest różnie, niektóre zwroty/zdania są bardzo złożone i nie zawsze je rozumiem, ale na dłuższą metę to i tak można czytać.

Co do ostatnich odcinków to na prawdę Kishi przeszedł samego siebie, fajne retrospekcje, wyjaśnienia itp. I strasznie mnie ciekawi co było w ostatniej trumnie, którą przywołał Kabuto, a Madara był tak bardzo zaskoczony(chapter 490).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Naruto to shōnen dla nastoletnich chłopców, więc to nie bajka, jak nie masz żadnego pojęcia o czym mówisz, to stfu, idź do Metina i pooglądaj Disney Channel.

To JEST bajka :)

Opublikowano

To JEST bajka :)

To jest Anime (i manga) nie bajeczka.

Osobiście nie lubię Naruto, chociaż Manga to nawet lekko ale Anime nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...